Werk zoeken; hoe doe ik dat?

Werk zoeken; hoe doe ik dat?

Als recruitment experts in de wereld van werk begrijpen wij als geen ander dat het soms een enorme uitdaging kan zijn om een nieuwe baan te vinden. Daarom willen we je graag ondersteunen bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Werk zoeken | Hays-response.nl

Hier vind je onder meer allerlei tips en tricks voor het opstellen van het perfecte cv. En natuurlijk zijn we er ook voor je tijdens de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Succes!

Van vacature tot sollicitatiegesprek

Je bent op zoek naar een nieuwe baan en stuit op een vacature die jou op het lijf geschreven is. De eerste stap in het sollicitatieproces is dan natuurlijk om je cv op te stellen of bij te werken. Met deze handige handleiding wordt dat appeltje eitje. 

Dagelijks beoordelen Hays Response experts tientallen cv’s en vormen daarmee een eerste indruk van kandidaten. Met het ene cv wordt het in één oogopslag duidelijk wie de kandidaat is, met het andere cv niet. Om het jou makkelijker te maken hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden: wij geven je hier namelijk de 5 don'ts voor jouw cv

Met een krachtige, persoonlijke sales pitch trek je sneller de aandacht van een recruiter en vergroot je jouw kansen op een sollicitatiegesprek. We leggen je hier uit hoe jij jezelf op een krachtige manier verkoopt.  

Het zou mooi zijn als je met al deze tips en tricks de ene na de andere uitnodiging in de wacht sleept voor een sollicitatiegesprek. Wanneer je jouw cv helemaal op orde hebt en veel tijd en energie in het solliciteren hebt gestopt maar je geen resultaten ziet, kan je wellicht wat extra motivatie gebruiken.

Tot slot hebben we ook nog de belangrijkste trends op een rijtje gezet die je moet weten wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Heb je een sollicitatiegesprek? Met deze tips bereid jij je tot in de puntjes voor en beantwoord jij bovendien met gemak moeilijke vragen.

block volg ons op social response

Volg ons op social media

Volg ons op LinkedIn | Hays-response.nl

Volg ons op Facebook | Hays-response.nl

Volg ons op Twitter | Hays-response.nl

Volg ons op Instagram | Hays-response.nl

Volg ons op Youtube | Hays-response.nl

Block ik zoek een baan

Ik zoek een baan

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan veranderen.