Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact

Volg ons op social media

Hays Response

Hays Response is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor vaste of tijdelijke ondersteunende functies binnen de sectoren Office support, Logistiek, Techniek, Sales & Marketing. Wij streven ernaar om een blijvende impact te realiseren.
 

informatie_kandidaten175x175.png       informatie_werkgevers1_175x175.png

 

Werkzoekenden

Bij Hays Response kun je rekenen op een toegewijd team dat voor jou aan de slag gaat. Wij gaan op zoek naar de baan waar je je kwaliteiten optimaal kunt inzetten, binnen een organisatie waar je past. Onze experts treden op als persoonlijk adviseur als het gaat om de opstart of verdere ontwikkeling van jouw carrière.

Het efficiënte recruitmentproces, de heldere, directe communicatie en de snelheid waarmee wij kunnen schakelen zijn kenmerkend voor onze aanpak. Ben jij een startende of ervaren professional die snel op zoek is naar een ondersteunende rol die je snel in het zadel helpt en perspectief biedt voor jouw verdere loopbaan? Start je carrière direct en kijk op hays-response.nl of neem contact op met onze recruiting experts.

Werkgevers

Hays Response ondersteunt zowel multinationals als midden- en kleinbedrijven op het gebied van de werving van professionals voor vaste of tijdelijke ondersteunende functies.

Onze Hays Response consultants voorzien u van een persoonlijke service op maat en zijn allen expert binnen hun vakgebied. Wij streven ernaar om een blijvende impact te realiseren. Wat uw recruitment behoefte ook is; wij bieden een passende oplossing. Onze service wordt gekenmerkt door:

Snelheid

alle kandidaten in onze database zijn de best beschikbare.

Flexibiliteit

toegesneden op uw recruitmentbehoefte, vinden wij de juiste kandidaat voor al uw vacatures. Onze kandidaten kunnen zowel op permanente als tijdelijke basis starten, u behoudt maximale flexibiliteit.

Kwaliteit

onze kandidaten zijn zorgvuldig gescreend en worden voorbereid op de sollicitatieprocedure. U ontmoet alleen de kandidaten die aan uw criteria voldoen

cv versturen naar Hays

Ik zoek een vacature

Hays Response: vind jouw nieuwe professionele uitdaging en start direct.

Vacatures zoeken
vacatures invullen hays

Ik heb een vacature

Bent u dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker? Hays Response!

Ik heb een vacature
|