Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact met

Werken bij Hays Response

Werk jij graag met mensen en heb je een oog voor sales? Gedij jij goed onder druk, krijg je een kick van het scoren van deals en wil jij voorop lopen in de wereld van werk? Dan is een carrière bij Hays Response misschien wel iets voor jou.
 

Werken bij Hays Response

De snelheid en het gemak van personeelsverloop, in het bijzonder voor de vaste en tijdelijke ondersteunende rollen binnen office support, sales & marketing, engineering, IT, Finance, Procurement & Logistics vraagt om een andere aanpak en waardepropositie in de markt. Wij vullen dit gat met Hays Response.

Hays Response spreekt de taal van de klant: efficiënt en flexibel in het vinden van de juiste mensen voor de juiste posities in een korte tijdspanne. Hays Response komt tevens de behoefte van de kandidaten tegemoet door snelle resultaten te leveren en de adviserende rol van de consultants.

Recruitment is een uitdagende en belonende werkomgeving. Geen mooier vak dan een unieke rol spelen in het transformeren van organisaties en levens van kandidaten. De interne bedrijfscultuur van Hays Response is snel en dynamisch en er heerst een high performance sales cultuur, waar naast samenwerken en kwalitatieve service verlenen veel waarde wordt gehecht aan individuele prestaties.

Bij Hays hechten wij veel waarde aan het creëren van duurzame relaties. Succesvol zijn bij Hays Response heeft alles te maken met het beschikken over de juiste persoonlijkheid en gaat niet alleen over eerdere (werk)ervaringen en relevante kwalificaties.

Heb jij 5 minuten de tijd, doe de test en je weet meteen of je matcht met Hays Response 

Of je nu al ervaring hebt in de recruitment industrie, of wilt beginnen in de sector. Hays Response is toegewijd om het beste uit je carrière te halen.

 

Neem contact op met:

Dennis Schuurman
Jolien Haak
Bart Spikker
Team Leader Corporate Recruiter  jr. Corporate Recruiter
 T: 06 52 56 19 61  T: 06 15 17 62 57  T: 06 25 63 69 25
 E-mail  E-mail  E-mail