Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Refer a Friend

Tijdelijk werk

Werken op tijdelijke basis wordt steeds populairder. Hoe kunnen tijdelijke contracten meehelpen in het bereiken van carrièredoelen en welke rol speelt Hays Response hierin voor de professional?

Tijdelijk werk - hays.nl

Waarom werken op tijdelijke basis?

Word een expert

Met de opdrachten die jouw vaardigheden continu zullen ontwikkelen, vergroot je jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en wordt je kennis steeds meer waard. Daarnaast bouw je een groot netwerk op met zakelijke contacten.

Vind jouw ideale permanente rol

Een ruim aantal van de tijdelijke opdrachten die wij in behandeling nemen worden permanente rollen zodra kandidaten en klanten beiden tevreden zijn. Het uitvoeren van verschillende tijdelijke opdrachten kan je ervaren maken met verschillende typen organisaties. Hierdoor beschik over je meer bagage en leerzame kijkjes in de keuken, waardoor je beter inzicht krijgt over wat jij van een werkgever verlangt en van een rol voordat je de overstap maakt naar een permanente rol.

Flexibiliteit

Tijdelijke opdrachten maken het makkelijker om de ideale balans te vinden tussen werk en privé. Door tijdelijk werk aan te nemen kun je rekening houden met verschillende factoren zoals werkdruk in combinatie met gezin, vrije tijd en opleidingskansen.

Bekijk al onze tijdelijke vacatures 

 

Tijdelijk werk via Hays Response

Veel mogelijkheden

Wij beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tijdelijk werk. Wij hebben een groot netwerk met aantrekkelijke werkgevers in verschillende branches van MKB tot grootbedrijf.

Uitbetaling

Dankzij de wereldwijde dekking van Hays en de financiële stabiliteit, ben je ervan verzekerd dat de betaling wordt gegarandeerd volgens de voorwaarden van jouw contract. Dit alles kan worden gevolgd en gecontroleerd worden via de Hays Tempzone.

Loopbaanontwikkeling

Wij ondersteunen de ontwikkeling die jij wilt realiseren. Wij blijven regelmatig in contact om jouw groei te monitoren. Groeien kan op meerdere manieren; in kennis, ervaring, professionaliteit en arbeidsvoorwaarden.

 

Volg ons op social media