Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact

Volg ons op social media

Hays Response

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan transformeren. En de juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat u elke dag met voldoening naar huis gaat.
 

Hays Response is onderdeel van Hays, één van de grootste recruitmentspecialisten wereldwijd. Hays Response is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor vaste of tijdelijke ondersteunende functies binnen de sectoren Office support, Logistiek, Techniek en Sales. Wij streven ernaar om een blijvende impact te realiseren.

informatie_kandidaten175x175.png       informatie_werkgevers1_175x175.png

 

Informatie voor werkzoekenden

Bij Hays Response kun je rekenen op een toegewijd team dat voor jou aan de slag gaat. Wij gaan op zoek naar de baan waar je je kwaliteiten optimaal kunt inzetten, binnen een organisatie waar je past. Onze experts treden op als persoonlijk adviseur, of het nu gaat om de opstart of verdere ontwikkeling van jouw carrière.

Het efficiënte recruitmentproces, de heldere, directe communicatie en de snelheid waarmee wij kunnen schakelen zijn kenmerkend voor onze aanpak. Ben jij een startende of ervaren professional die op zoek is naar een ondersteunende rol die je snel in het zadel helpt en perspectief biedt voor jouw verdere loopbaan? Start je carrière direct  bij Hays Response.

Informatie voor werkgevers

Hays Response ondersteunt zowel multinationals als midden- en kleinbedrijven op het gebied van de werving van professionals voor vaste of tijdelijke ondersteunende functies.

Door de jaren heen hebben wij onze manier van werken ontwikkeld. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden online database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en met een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch maximaliseren wij de kans om de juiste persoon te vinden voor uw organisatie.

De service van Hays Response wordt gekenmerkt door:

Snelheid

alle kandidaten in onze database zijn de best beschikbare.

Flexibiliteit

toegesneden op uw recruitmentbehoefte, vinden wij de juiste kandidaat voor al uw vacatures. Onze kandidaten kunnen zowel op permanente als tijdelijke basis starten, u behoudt maximale flexibiliteit.

Kwaliteit

onze kandidaten zijn zorgvuldig gescreend en worden voorbereid op de sollicitatieprocedure. U ontmoet alleen de kandidaten die aan uw criteria voldoen

Hays is als full service recruitmentbureau meer dan alleen werving & selectie voor zowel grote multinationals als lokale ondernemers. Wij helpen u graag bij al uw vraagstukken omtrent Outsourced Recruitment, Assessment & Development  of Employer Branding.

Al onze diensten kenmerken zich door een hoge servicegraad, maatwerk, heldere procedures en voorwaarden, brede kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethoden. Als klant profiteert u van de vakkennis van onze specialisten, onze internationale en landelijke samenwerking met de andere Hays kantoren en ons opgebouwde brede netwerk. Wij delen ideeën, kennis en kunde om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen.

cv versturen naar Hays

Ik zoek een vacature

Hays Response: vind jouw nieuwe professionele uitdaging en start direct.

Vacatures zoeken
vacatures invullen hays

Ik heb een vacature

Bent u dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker? Hays Response!

Ik heb een vacature
|

Werken bij Hays

Hays & Klanttevredenheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen