Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Management tips

Hays Response geeft u graag gedegen advies over het opstellen van een functieprofiel, interviewtechnieken en het motiveren van uw team. Hieronder staan diverse onderwerpen uitgebreid omschreven.
inhuurproces verkorten

Hoe verkort je het inhuurproces?

Eén van de voordelen van flexibel personeel is het korte inhuurproces. Ontdek hier tips en tricks om uw inhuurproces te verkorten.

Lees meer
Working Interview hays-response.nl

Working Interview: de praktijk in de sollicitatieprocedure

Door een praktijkonderdeel te koppelen aan het sollicitatieproces wordt een 'culturele fit' snel ontdekt. Lees meer over het Working Interview.

Lees meer
hoe tijdelijk personeel aantrekken

Aantrekken van tijdelijk personeel

Hoe promoot u een tijdelijke rol binnen uw organisatie en wat zijn aantrekkelijke aspecten van een tijdelijke functie voor potentiële kandidaten?

Lees meer
hays response geeft advies bij het opstellen van een functieprofiel

Een functieprofiel opstellen

Wanneer u een advertentie gaat plaatsen of een werving- en selectiebureau wilt inschakelen, is het raadzaam tijd te besteden aan het omschrijven van wat u zoekt. Het geeft kandidaten een beter overzicht van de uit te voeren taken en of ze beantwoorden aan het opgegeven profiel.

Lees meer
Hoe kunt u uw team motiveren? Hays Response geeft tips

Uw team motiveren

Om een tijd lang werkzaam te blijven in dezelfde organisatie hebben werknemers meer nodig dan een goed salaris en een mooie functietitel. De vraag is niet of ze voldoening vinden in hun werk, maar in welke mate ze gemotiveerd zijn. Dit hangt af van hun verhoudingen met u, de werkgever. Boeit u of demotiveert u?

Lees meer
Veelgemaakt fouten aannemen personeel | Hays-response.nl

8 veelgemaakte fouten bij het aannemen van personeel

Wat zijn de 8 veelgemaakte fouten bij het aannemen van personeel en hoe kunt u dit voorkomen.

Lees meer
voordelen inhuren temp medewerkers | Hays-response

Voordelen temp werknemers

Het inhuren van tijdelijke werknemers heeft veel voordelen. Echter, het werven van 'temps' behoeft een geheel eigen benadering.

Lees meer
hays response interviewtechieken

Interviewtechnieken

Bij het oriënterend- of sollicitatiegesprek kunt u een reële indruk krijgen van de kwaliteiten van de kandidaat. Men kan veel uit het gesprek halen als dit goed voorbereid wordt, als er een passende vragenlijst wordt opgesteld en als men goed luistert naar wat de kandidaat vertelt.

Lees meer
Hays Assessment & Development

Assessment & Development

Is uw goede engineer ook een goede teamleider? Hebben uw trainees ook managementpotentieel? U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom. Onze psychologen geven u inzicht in de competenties van medewerkers die bepalend zijn voor het succes van uw onderneming.

Lees meer

Volg ons op social media

Ik heb een vacature

Neem contact met mij op